google-site-verification=p70bPaN-6RE9LIZmvsdyCBKtbkcgis1KwcCnF7wcJoM

För att kunna hålla kostnaderna nere och slippa behöva ta in betald personal så behöver vi nu alla er medlemmars hjälp med att bemanna stalljouren fram tills terminens slut. Det är i dagsläget många pass som behöver bemannas och vi ber er därför att en extra gång gå in och kolla på stalljourslänken: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WHO6coZ6P7pa6Xj9OfkmILLBMKbuuXS0XQ67xAdbV1A/edit#gid=0 om du/ni kan ställa upp på att ta fler pass. Det är helt okej att ta fler pass än vad man är tilldelad till att ta! 

För att fler ska känna sig mer bekväm att hjälpa till så kommer vi tisdag 14/3 kl: 17:30 och fredag 17/3 kl: 18:00 att ha genomgång i stallet på det man behöver ha koll på för att kunna hjälpa till med en stalljour. Våra vuxna ridelever räcker tyvärr inte till för att täcka all stalljour och vi vädjar därför även till föräldrar med yngre barn att komma och hjälpa till. Känner man sig osäker på hur det går till är det bara att komma och vara med på en genomgång, den är självklart även öppen för de vuxna eleverna som känner att de vill ha lite mer koll! Ta chansen att lära er mer om stallet och hästarna och kunna hjälpa till lite extra!

Vi har många elever med åldern inne för att vara medhjälpare och även er hjälp är guld värd!

Kan du hjälpa till något pass?

Anmäl er på stalljours länken: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1WHO6coZ6P7pa6Xj9OfkmILLBMKbuuXS0XQ67xAdbV1A/edit#gid=0 ELLER skriv upp dig på listan som sitter på dörren i stallet! 

//Styrelsen